Groepslessen bij Eurofit Sint-Niklaas

Hier vind je een overzicht van alle groepslessen bij Eurofit Sint-Niklaas. Ben je op zoek naar een leuke hobby die ook nog eens goed is voor je lichaam? Kom groepslessen volgen bij Eurofit. In samenwerking met Ingrid en Yvan kan je bij ons lessen DynamicEase, karate en Tai Chi volgen. Sporten samen met een leuke groep mensen, dat zorgt voor extra motivatie. Contacteer onze groepsles coaches voor meer informatie over de groepslessen. Misschien krijg je er wel een gratis proefles bovenop!

Groepslessen DynamicEase Sint-Niklaas

DynamicEase is een uniek fitness concept met oog voor ontwikkeling van je lichaam, geest en emoties. Het houdt je lichaam fit en houdt je mentaal sterk en creatief. DynamicEase geeft uimte aan je emoties! Door combinatie van Oosterse en Westerse bewegingsvormen staan de sensaties van jouw lichaam centraal

Karate en Tai Chi

Bij Eurfit kan je zowel groepslessen karate als tai chi volgen. Yvan is met zijn uitgebreidde ervaring in oosterse sporten dé expert ter zake om je een geslaagde initiatie in zowel karate als tai chi te geven.

Cursus initiatie boksen

Wil je kennismaken met boksen? Onze cursus intiatie boksen is de perfecte start. Tijdens deze cursus maak je kennis met de basistechnieken van boksen. Deze cursus is op aanvraag, wanneer we voldoende interesse ontvangen voor deze cursus gaan de lessen door!

Neem telefonisch contact op en

ONTVANG METEEN JOUW GRATIS DAGPAG

Vraag meteen jouw GRATIS dagpas aan