Groepslessen bij Eurofit Sint-Niklaas

Hier vind je een overzicht van alle groepslessen bij Eurofit Sint-Niklaas. Ben je op zoek naar een leuke hobby die ook nog eens goed is voor je lichaam? Kom groepslessen volgen bij Eurofit. In samenwerking met Ingrid en Yvan kan je bij ons lessen DynamicEase, karate en Tai Chi volgen. Sporten samen met een leuke groep mensen, dat zorgt voor extra motivatie. Contacteer onze groepsles coaches voor meer informatie over de groepslessen. Vraag nu jouw gratis proefles aan!

Groepslessen DynamicEase Sint-Niklaas

DynamicEase is een uniek fitness concept met oog voor ontwikkeling van je lichaam, geest en emoties. Het houdt je lichaam fit en houdt je mentaal sterk en creatief. DynamicEase geeft uimte aan je emoties! Door combinatie van Oosterse en Westerse bewegingsvormen staan de sensaties van jouw lichaam centraal

Karate en Tai Chi

Bij Euro Fit kan je zowel groepslessen karate als tai chi volgen. Yvan is met zijn uitgebreide ervaring in oosterse sporten dé expert ter zake om je een geslaagde initiatie in zowel karate als tai chi te geven.

Yvan tai chi Euro Fit Fitness

Spinning

Wil je kennismaken met spinning? Ben je al gevorderd? Dan kan je bij ons genieten van wekelijkse spinningslessen van Koen! Speciaal voor beginners en gevorderden. Waarbij plezier centraal staat! 

Bonus: De lessen zijn gratis voor abonnementshouders!!

Neem telefonisch contact op en

ONTVANG METEEN JOUW GRATIS DAGPAG